Vytlačiť

poster BIM Chalange 2019 BIM asociácia Slovensko a Stavebná fakulta STU v Bratislave v spolupráci s partnermi vrátane Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska pripravujú už 4. ročník súťaže BIM CHALLENGE pre študentov VŠ. Podujatie sa uskutoční 29.3.2019 na Stavebnej fakulte STU v Bratislave.

CIEĽ SÚŤAŽE

Cieľom súťaže je podporiť BIM projektovanie na Slovensku, motivovať VŠ študentov k zvyšovaniu zručností a sprostredkovať umiestnenie týchto študentov vo firmách, ktoré podporujú inovatívne riešenia a sú lídrami na trhu v oblasti informačného modelovania stavieb.

AKO PREBIEHA SÚŤAŽ?

Prihlásení študenti dostanú na mieste konania súťaže rovnaké zadanie - jednotné podklady (PD pre PSP) k objektu (rodinný dom), ktorý je nutné vymodelovať v súlade s BIM princípmi vo Vami zvolenom softvéri (Allplan, Archicad, Revit). Zadanie je koncipované tak, aby bolo zvládnuteľné na úrovni schopností študentov, takže sa nemusíte obávať. Vieme, že ste študenti a že sa ešte len učíte.

Po uplynutí stanoveného času (5h) odborná komisia vyhodnotí celkovú rozpracovanosť a kvalitu podkladov, ktoré ste odovzdali. Zameria sa najmä na konzistenciu modelu (správne napojenie konštrukcií, tvorbu výkresov z modelu, prípadné dokresľovanie 2D prvkami, atď.) a samostatne preverí kvalitu požadovaných výstupov (či majú Vaše výkresy, alebo iné dodané súčasti, všetky náležitosti uvedené v zadaní). V prípade, že všetky súčasti odovzdáte skôr, získate časovú bonifikáciu. Vaše diela po odovzdaní hodnotí odborná komisia a výhercovia získajú veľmi zaujímavé vecné ceny.

TERMÍNOVNÍK SÚŤAŽE

04.3.2019       Spustenie registrácie
22.3.2019       Ukončenie registrácie
29.3.2019       BIM CHALLENGE 2018

AKO SA ZAREGISTROVAŤ?

Online - rezervačný formulár môžeš vyplniť TU

Ďalšie informácie o súťaži spolu s fotkami nájdete na stránke http://bit.ly/BimChallenge2019 alebo na našom Facebookovom evente: TU