Vytlačiť

Vážení užívatelia štúdií CEEC Research,

Radi by sme Vás pozvali na najväčšiu diskusiu riaditeľov stavebných, projektových a developerských firiem s predstaviteľmi vlády o aktuálnom stave a ďalšom smerovaní slovenského stavebníctva – STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 2014/H2 (predchádzajúceho ročníku sa zúčastnilo viac ako 500 vrcholných predstaviteľov firiem). Účasť v paneli potvrdili predseda vlády SR Robert Fico, minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Ján Počiatek, generálni riaditelia najväčších stavebných i projektových spoločností a ďalšie významné osobnosti (úplný zoznam panelistov viď priložená pozvánka).

Hlavnými témami budú:

Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva 2014/H2 sa koná 9.12.2014 (utorok), v hoteli DoubleTree by Hilton Bratislava. Účasť je pre riaditeľov stavebných, projektových a developerských spoločností ako vždy bezplatná. Vzhľadom na obmedzený počet miest je však nutná registrácia.

Svoju účasť, prosím, potvrďte e-mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Príďte a zapojte sa do najväčšej diskusie o budúcnosti Vášho sektora! Tešíme sa na Vás!

Ing. Jiří Vacek, Ph.D., MIM Riaditeľ spoločnosti CEEC Research s.r.o. +421 949 213 170 +420 774 325 111 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. www.ceec.eu