Vytlačiť

STRETNUTIE-LIDROV-2015-01-01

Vážení užívatelia štúdií CEEC Research,

radi by sme Vás pozvali na najväčšie stretnutie generálnych riaditeľov stavebných, projektových a developerských firiem s predstaviteľmi vlády SR - STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 2015 (19.5., hotel Hilton DoubleTree, Bratislava).

Účasť v panele rečníkov za verejných investorov už potvrdili predseda vlády SR Robert Fico, minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Ján Počiatek, minister životného prostredia Peter Žiga, štátny tajomník ministerstva dopravy František Palko, štátny tajomník ministerstva poľnohospodárstva Jozef Spevár a ďalšie významné osobnosti. O príležitostiach pre stavebné firmy v regiónoch bude hovoriť župan Trnavského kraja Tibor Mikuš a predseda Zväzu miest a obcí Jozef Dvonč. Privátnych investorov a zadávateľov budú reprezentovať najväčší slovenskí developeri z oblasti priemyslových, kancelárskych aj rezidenčných nemovitostí.

Z publika bude s investormi aktuálny stav a výhľad nových zákaziek diskutovať ako už tradične viac než 400 riaditeľov stavebných a projektových spoločností.

Hlavnými témami budú:

  1. Pripravované zákazky pre stavebnú sezónu 2015 a výhľad pre rok 2016 – kde bude najviac práce v predvolebnom roku?
  2. Regionálne investície do novej výstavby a rekonštrukcií plánovaných pre obdobie 2015 - 2016
  3. Nové realizácie v oblasti ekologických a protipovodňových stavieb
  4. Výstavba a nové príležitosti v oblasti poľnohospodárskych stavieb
  5. Zákazky od privátnych investorov - investície a výstavba v oblasti kancelárskych, priemyslových a rezidenčných stavieb
  6. Stavebný zákon - aká bude jeho finálna podoba?

Účasť je pre riaditeľov stavebných a projektových spoločností ako vždy bezplatná. Vzhľadom na obmedzený počet miest a tradične veľký záujem o účasť je však nutná registrácia. Svoju účasť, prosím, potvrďte e-mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Nižšie pre Vás tiež prikladáme najnovšiu Kvartálnu analýzu slovenského stavebníctva Q1/2015, ktorá ukazuje na prvé oživenie sektora po predchádzajúcich šiestich rokoch poklesov. Príďte sa dozvedieť, čo slovenské stavebníctvo teraz čaká a stretnúť sa s lídrami sektora!

Tešíme sa na Vás,

Ing. Jiří Vacek, Ph.D., MIM, Riaditeľ spoločnosti CEEC Research s.r.o., +421 949 213 170, +420 774 325 111, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.