Vytlačiť

stretnutie-lidrov-slovenskeho-stavebnictva-2015-h2

Vážení užívatelia štúdií CEEC Research,

radi by sme Vás pozvali na blížiace sa najväčšie stretnutie generálnych riaditeľov stavebných, projektových a developerských firiem s predstaviteľmi vlády SR - STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 2015/H2 (8.12. hotel Radisson BLU Carlton Hotel, Bratislava).

Diskutovať so stovkami lídrov slovenského stavebníctva o jeho súčasnom stave a kľúčových investíciách v budúcom roku budú minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Ján Počiatek, vicepremiér pre veľké investície Ľubomír Vážny a ďalšie významné osobnosti. O príležitostiach pre stavebné firmy v regiónoch bude hovoriť župan Trnavského kraja Tibor Mikuš a Pavol Frešo, predseda Bratislavského samosprávneho kraja. Hlavné investície na diaľniciach, železniciach a cestách budú prezentovať riaditelia vybraných popredných investorských inštitúcií. Celý program pre Vás prikladáme nižšie.

Účasť je pre riaditeľov stavebných a projektových spoločností ako vždy bezplatná. Vzhľadom na obmedzený počet miest a tradične veľký záujem o účasť je však nutná registrácia.

Svoju účasť, prosím, potvrďte obratom na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Tešíme sa na Vás a na zaujímavú diskusiu, ktorá opäť pomôže posunúť sektor dopredu!

S priateľským pozdravom

Ing. Jiří Vacek, Ph.D., MIM
Riaditeľ spoločnosti
CEEC Research s.r.o.
+421 949 213 170
+420 774 325 111
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.