Vytlačiť

STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 216H2 - banner

Vážení užívatelia štúdií CEEC Research,

radi by sme Vás pozvali na blížiace sa najväčšie stretnutie riaditeľov stavebných, projektových a developerských firiem s predstaviteľmi vlády SR - STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 2016/H2 (17. 10. 2016, Kongresová sála - budova SLSP, Tomášikova 48, Bratislava). Účasť na Stretnutí lídrov potvrdil nový minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja, Árpád Érsek, miestopredseda Európskej komisie a komisár pre energetickú úniu Maroš Šefčovič a pozvaní sú rovnako ďalší členovia vlády a najvýznamnejší predstavitelia slovenského stavebníctva.

Konferencia sa vo svojom prvom odbornom bloku bude venovať stratégii nového ministra dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja, pripravovaným zákazkám pre stavebnú sezónu 2017 a 2018, výstavbe financovanej z centrálnych aj regionálnych zdrojov (kraje, mestá, obce) a tiež výhľadu vývoja dostupnosti kvalitných ľudských zdrojov pre slovenské stavebníctvo.

Druhý diskusný blok bude zahrňovať najnovšie plány EÚ pre výstavbu v oblasti energetickej efektívnosti a smart financing for smart buildings, rovnako tiež aktuálny pohľad lídrov projektových firiem na stav zákaziek v oblasti projektovej prípravy, cenám a boju o zákazky. Celý program pre Vás prikladáme nižšie.

Účasť je pre riaditeľov stavebných, developerských a projektových spoločností ako vždy bezplatná. Vzhľadom na obmedzený počet miest a tradične veľký záujem o účasť je však nutná registrácia.

Svoju účasť, prosím, potvrďte obratom na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Tešíme sa na Vás a na zaujímavú diskusiu, ktorá opäť pomôže posunúť sektor dopredu!

S priateľským pozdravom,

Ing. Jiří Vacek, Ph.D., MIM

Riaditeľ spoločnosti

CEEC Research s.r.o.
+421 949 213 170
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
www.ceec.eu