Vytlačiť

Dovoľte nám touto cestou Vás informovať a zároveň srdečne pozvať na tradičné stretnutie odborníkov z oblasti bezpečnosti práce a zdravia pri práci - Medzinárodnú konferenciu INCOBOZ 2016

Témou tohtoročného štvrtého ročníka Medzinárodnej konferencie INCOBOZ je „Bezpečné pracovisko" a novinkou Európsky seminár "Nové investície v rámci automobilového priemyslu".

Konferencia je organizovaná pod záštitou Ministerstva práce sociálnych vecí a rodiny SR, Ministerstva práce sociálních věcí ČR a odborným partnerstvom Národného inšpektorátu práce SR a Státního úřadu inspekce práce ČR.

V rámci programu konferencie v predošlých ročníkoch boli odprezentované témy z oblasti BOZP mnohými odborníkmi z rôznych oblastí, pričom obsah prezentovaných tém sa stretol s pozitívnym ohlasom a záujmom prítomnej laickej verejnosti ale aj odborníkov z praxe.

NÁZOV:
Medzinárodná konferencia INCOBOZ

MIESTO KONANIA:
Hotel pod zámkom Bojnice

TERMÍN:
18.5. – 20.5.2016

CIEĽ:
Prezentovať nové trendy, postupy, prevencie a skúsenosti v BOZP a v podpore ochrany zdravia.

ZAMERANIE:
Aplikácia dobrej praxe BOZP v súvislosti s novými investíciami v rámci automobilového priemyslu od etapy výstavby, až po samotnú prevádzku.

ZÁKLADNÉ TÉMY:
· Hodnotenie súčasnej situácie BOZP na pracoviskách v EU,
· Aktuálny stav legislatívy v SR a ČR,
· Príklady implementácie dobrej praxe a účinných riešení
· Európsky seminár – Nové investície v rámci automobilového priemyslu.

SPRIEVODNÉ AKCIE:
· Poskytnutie prvej pomoci zranenému
· Rozšírené preventívne lekárske vyšetrenie
· Ukážky súčasných moderných trendov v oblasti osobných ochranných pracovných prostriedkov od medzinárodných výrobcov
· RAUT pod Bojnickým zámkom s prekvapením
· Bohatá tombola
· Nočná prehliadka Bojnického zámku
· Ochutnávka.

Všetky informácie, dokumenty ako aj video a foto z predošlých ročníkov nájdete na webstránke konferencie www.incoboz.sk.

Ubytovanie je možné si rezervovať priamo v hoteli pod zámkom Bojnice. Kapacita hotela počas konferencie je obmedzená, preto je potrebné si ubytovanie rezervovať čo najskôr.
Ďalšie možnosti ubytovania:

Hotel Belassi Bojnice
tel. +421 46 540 3253
email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. www.hotelsite.sk/hotel-belassi

Hotel Lipa Bojnice
tel. +421 46 543 0309
email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. www.hotel-lipa-bojnice.sk

Tešíme sa na stretnutie s Vami!

V prílohe Vám posielame návrh tohtoročného programu konferencie, účasť v ktorom už takisto prisľúbilo množstvo odborníkov z oblasti BOZP.

Prílohou tohto emailu je aj prihláška a základná informácia pre účastníkov.

Kontakt:

Iveta Krausková
mobil: +421 918 898 620, tel.: +421465424513
email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. ; Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Spoločná vízia o.z.
Ciglianska cesta 3C
971v01 Prievidza