Vytlačiť

banner Green technology solutions

Dovoľujem si Vás informovať o kooperačnom podujatí, ktoré pripravujeme na tému nových trendov v rámci environmentálnych technológií v stavebníctve. Green technology solutions for building sector predstavuje informačné a partnerské podujatie, v rámci ktorého sa budú riešiť otázky týkajúce sa podpory inteligentného využitia zdrojov a zlepšenia energetickej úspory budov.

Na evente je možnosť stretnúť sa s výskumníkmi a zástupcami firiem v oblasti stavebníctva a spoločne diskutovať o riešeniach zelených technológií. Efektívne speed-dating stretnutia 120 sekúnd vo Viedni podporia medzinárodnú a medzisektorovú spoluprácu firiem z Rakúska, Slovenska a Česka.

Podujatie je zamerané na témy ako:

Vstupné: Zdarma

Dátum a miesto konania: 24. november 2017, Viedeň

Bližšie informácie registrácia: https://greentech.b2match.io/ (registrácia možná do 21.11.2017)


Veronika SOMOLANYIOVA BIC Bratislava, spol. s r.o. Business & Innovation Centre Enterprise Europe Network Slovakia Zochova 5, 811 03 Bratislava, SLOVAKIA T: +421 2 3233 2711 E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. www.BIC.sk www.EEN.sk LinkedIn: www.linkedin.com/company-beta/17944188 Facebook: www.facebook.com/een.sk/