Vytlačiť

Vážení predstavitelia členských spoločností.

Radi by sme Vás informovali o medzinárodnom veľtrhu nízkoenergetického stavebníctva – FOR ARCH 2011. 22. ročník veľtrhu sa uskutoční v Pražskom výstavnom areáli Letňany od 21. do 25.septembra 2011.

Veľtrh FOR ARCH 2011 sa nezadržateľne blíži a v súlade s modernými európskymi trendmi sa organizátori rozhodli profilovať jeho smer a pôsobenie. Téma, ktorá sprevádza celý veľtrh, vznikla z diskusie pri uzatvorení dohody Európskeho parlamentu a Rady pre energetickú náročnosť budov a podpísané „SMĚRNICE O ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV“ v ČR. Dôraz kladený na úsporu energií v stavebníctve bude hrať v niekoľko najbližších rokoch dôležitú rolu. Smerujte prezentáciu svojich noviniek a zaujímavostí z oblasti nízkoenergetického bývania na veľtrhu FOR ARCH 2011. Veľtrh tak bude centrom informácií, noviniek a trendov z nízkoenergetického a pasívneho bývania, kde každý nájde, čo hľadá.

Hlavná téma je súčasťou aj súbežných veľtrhov, ktorými sú: FOR ELEKTRO – 4. veľtrh elektrotechniky, osvetľovacej techniky a zabezpečovacích systémov, FOR THERM – 2. veľtrh vykurovania, alternatívnych zdrojov energie a vzduchotechniky; FOR WOOD – 6. veľtrh progresívneho bývania z dreva, SPORT TECH – 3. veľtrh športových stavieb, technológií a vybavenia.

Neváhate a zúčastnite sa stavebného veľtrhu s najdlhšou tradíciou v Českej republike. Posledné voľné miesta sú určené práve Vám

Prečo sa zúčastniť veľtrhu FOR ARCH

Štatistika FOR ARCH 2010:

Počet vystavovateľov: 812

(z toho FOR THERM: 105, FOR ELEKTRO 57; FOR WOOD 28; SPORT TECH 18)

Počet štátov: 20

Čistá výstavná plocha v m2: 18768

Návštevnosť veľtrhu: 75 218 návštevníkov

Na tomto odkaze nájdete kompletnú prihláškovú dokumentáciu, kde sú uvedené základné ceny a podmienky k účasti. Využite špeciálnu ponuku na spoluúčasť v stánku Slovenskej expozície, za cenu 600.- EUR bez DPH. Pomôžeme Vám vybaviť všetky náležitosti spojené s Vašou účasťou na veľtrhu od A do Z.

Pre získanie najlepších cien a služieb technickej realizácie ma neváhajte kontaktovať na nižšie uvedených tel. číslach:

Ing. Lucia Ursínyová
Expoexpert, s.r.o.
Oficiálne zastúpenie pre ABF, a.s. na Slovensku
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Tel.: (+421) 4111 551
Mob.: (+421) 918 471 446
www.expeoxpert.sk
www.forarch.cz