Vytlačiť

International Federation of Consulting Engineers

Slovenská asociácia konzultačných inžinierov

PRIPRAVUJE NA JESEŇ 2012 SEMINÁR

• FIDIC zmluvné podmienky vo výstavbe - „ČERVENÁ KNIHA“

Program vzdelávania organizácie SACE nadväzuje na úspešnú sériu seminárov usporiadaných na jeseň v rokoch 2008 až 2011 a pripravuje ich pokračovanie.

Seminár FIDIC zmluvné podmienky vo výstavbe - „ČERVENÁ KNIHA“ sú štyri jednodňové na seba nadväzujúce semináre, ktoré umožnia poslucháčom pochopiť podstatu a princípy všetkých ustanovení „Červenej knihy“. Vysvetľuje sa význam každého článku zmluvných podmienok s uvedením príkladov z praxe.

Semináre sa uskutočnia v Bratislave v dňoch: (právo na zmenu vyhradené)

5. októbra, 19. októbra, 9. novembra a 16. novembra 2012.

Jedná sa o základný seminár vzdelávacieho programu SACE, ktorý odporúčame absolvovať ako prvý. Na tento seminár ďalej nadväzujú semináre „ŽLTÁ KNIHA“ a „NÁROKY“ (oba sa konajú na jar, bližšie informácie na www.sace.sk

Seminár končí záverečnou skúškou, úspešní absolventi obdržia certifikát SACE. )

Cena za jedného účastníka: 678,- EUR s DPH (v cene sú štyri semináre, jeden výtlačok autorizovaného prekladu Červenej knihy, podklady k seminárom, občerstvenie a obedy.)

Riadni členovia SACE majú nárok na 20% zľavu.

Predbežný záujem spolu so zoznamom účastníkov adresujte na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Návratka a presné informácie budú zaslané len registrovaným záujemcom v priebehu septembra 2012 do 31.8.2012

Kontaktná osoba: Bc. Michal Venglár, tajomník SACE, tel: 0917 212 923, mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Organizátori seminárov:

SACE - Slovenská asociácia konzultačných inžinierov

FIDIC - International Federation of Consulting Engineers

Lektor seminára:

CMC - Contracts Management Consultants s.r.o. Ing. Ivan Brlej, CMC