Vytlačiť

Dovoľujeme pozvať na slovensko-nemeckú konferenciu "Energetická efektívnosť budov", ktorá sa bude konať dňa 6. novembra 2012 v Bratislave. V rámci nej získate od odborníkov z Nemecka a Slovenska aktuálne informácie o situácii v oblasti energetickej efektívnosti budov v obidvoch krajinách.

Program konferencie ako aj prihlášku nájdete na www.dsihk.sk/sk/podujatia. Konferencia bude simultánne tlmočená a účasť na nej je bezplatná.

Veríme, že získané informácie ako i nadviazané kontakty budú pre Vás prínosom. V prípade záujmu nám prosím zašlite vyplnenú prihlášku do 19. októbra 2012.

Taktiež Vám ponúkame možnosť v dňoch 7.- 8. novembra 2012 viesť individuálne rozhovory so zúčastnenými nemeckými firmami. Profily firiem nájdete taktiež na horeuvedenom linku. Váš záujem o rozhovor s jednotlivými firmami prosím vyznačte v prihláške na konferenciu a zašlite na naše faxové číslo alebo e-mailovú adresu.

Účasť na konferencii nie je podmienkou účasti na individuálnych rozhovoroch.

V prípade Vašich otázok sme radi k dispozícii. Tešíme sa na Vašu účasť a spoluprácu s Vami.

Vladimíra Paulovič
Slovensko-nemecká obchodná a priemyselná komora
Suché mýto 1, SK-811 03 Bratislava
Tel.: +421 2 2085 0639,  Fax: +421 2 2085 0632
E-Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.,  Web: www.dsihk.sk