Vytlačiť

Dovoľujeme si Vás pozvať na 2.ročník konferencie

Doprava a logistika v strednej a východnej Európe

29 – 30. október 2012

Priebeh konferencie:

29. október 2012

Deň Info – Business Networkingu

Návšteva terminálu intermodálnej prepravy Metrans Danubia a spoločnosti

cargo-partner v Dunajskej Strede, spojená s workshopom

slávnostné otvorenie konferencie v Primaciálnom paláci v Bratislave

30. október 2012

Konferencia pod záštitou Jána POČIATKA,

ministra dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR

v Primaciálnom paláci v Bratislave

Program konferencie nájdete v prílohe.

Účastnícky poplatok - 80 Eur /plus DPH/

Svoju účasť prosím potvrďte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., následne Vám bude zaslaná faktúra a podrobné informácie k podujatiu.

Informácie o konferencii nájdete na www.nautilusdj.sk

 


Vážené dámy, vážení páni,

 

dovoľujem si Vás v mene organizátorov srdečne pozvať na 2. ročník konferencie Doprava a logistika v strednej a východnej Európe a pripojiť k tomuto pozvaniu niekoľko viet.

Otázky dopravy a logistiky v komplexnom pohľade sa nedotýkajú iba špecialistov v tomto odbore, ale vlastne všetkých v hospodárskom priestore. Investorov pri ich rozhodovaní a hľadaní lokality, výrobných a obchodných spoločností, ďalších ekonomických a podnikateľských subjektov, ale aj štátnej správy a samosprávy, regionálneho aj miestneho rozvoja. Preto našu konferenciu od počiatku koncipujeme ako otvorený dialóg medzi všetkými zainteresovanými a v tomto duchu Vás tiež úprimne pozývame na aktívnu účasť na ňom.

Táto problematika je tiež pekným potvrdením zásady – Mysli globálne, konaj lokálne. Rozvoj dopravnej a logistickej infraštruktúry na Slovensku a v jeho jednotlivých častiach je pevne spojený s politikami a stratégiami Európskej únie, celosvetovým hospodárstvom a obchodom. Preto je na podujatí vyvážené zastúpenie predstaviteľov z Európskej komisie, Európskeho parlamentu, Slovenska a ďalších stredoeurópskych krajín. Veríme, že budete medzi nimi.

Novinkou tohto ročníka je návšteva a workshop v rámci areálu spoločnosti Metrans Danubia v Dunajskej Strede, kde v tesnej blízkosti a kooperácii spolupracujú tento popredný subjekt na poli multimodálnej prepravy s logistickou spoločnosťou cargo partner a distribučným centrom výrobnej a obchodnej firmy Deichman , čo dokumentuje konkrétne výhody takéhoto spojenia. Ešte raz Vás teda srdečne pozývame.

S úctou

Miloš Nemeček
Predseda organizačného výboru konferencie
Prezident OZ Bagar

 

 


 

Príloha