Vytlačiť

 

Vážení kolegovia a obchodní partneri,

s potešením Vás pozývame na PRVÚ KONFERENCIU O ZELENOM PODNIKANÍ NA SLOVENSKU, ktorá predstaví nové trendy v ekologickom prístupe k podnikaniu, ich ekonomické i marketingové prínosy a praktické príklady ako k otázke zeleného podnikania pristupujú veľké i malé firmy na slovenskom trhu. Veríme, že s nami získate množstvo inšpiratívnych a praktických nápadov pre strategický rozvoj Vašej spoločnosti.

Tešíme sa na skoré stretnutie!

Konferencia Green Business – Zelené podnikanie

25.10.2012, Eco-friendly Hotel Dália, Košice

Témy konferencie

Predĺžená registrácia možná do 23.10.2012, účasť na konferencii je BEZPLATNÁ.

Bližšie informácie a registrácia:

www.greenslovakia.com │ www.zeleneslovensko.sk

Organizátori konferencie:

Eco - friendly Hotel Dália, GreenSlovakia.com

Partneri konferencie:

Hlavní partneri: Britská ambasáda na Slovensku, Slovenská agentúra životného prostredia

Partneri konferencie: Kuwert-Harmanec, Tesco Stores SR, Philips Slovakia, Ecopoint Office Center Košice, Marius Pedersen, Green Office

Participujúce organizácie: SEVA - Slovenska asociácia pre elektromobilitu, SKGBC - Slovenská rada pre zelené budovy, Nadácia Ekopolis, Mesto Košice, SOPK - Slovenská obchodná a priemyselná komora v Košiciach, AmCham - Americká obchodná komora na Slovensku, EHMK 2013, Ministerstvo kultúry SR, VisitKosice.eu .

Konferencia je spolufinancovaná z dotačného programu Európske hlavné mesto kultúry 2013 – Košice 2013 Ministerstva kultúry SR.

Rastislav Amrich I Konateľ

Eco friendly Hotel Dália**** I Löfflerova 1, 040 01 Košice, Slovakia Phone +421 (0) 55 799 43 21 I mobile: +421 (0) 903 803 553 Fax: +421 (0) 55 633 17 17 I e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. I www.hoteldalia.sk

 


image002

 


Pozvánka_Konferencia Green Business.jpg