Vytlačiť

V nadväznosti na úspešný seminár na tému riešenia PPP projektov na komunálnej úrovni, ktorý sa uskutočnil minulý rok v októbri v Banskej Bystrice sme sa rozhodli nadviazať na toto podujatie ďalším seminárom zameraným na využívanie PPP v regiónoch.

Týmto by sme Vás radi pozvali na seminár, ktorý organizuje Asociácia PPP v spolupráci s Národnou agentúrou pre rozvoj malého a stredného podnikania (NADSME). Tento krát sme pripravili podujatie na tému „Ako riešiť komunálne PPP projekty – prípadová štúdia projektu parkovacieho domu“, ktoré sa uskutoční v stredu, 20. marca 2013 od 9:00 v Trnave, v priestoroch hotela Phoenix na Kapitulskej č. 16. Vítaní sú všetci, ktorí sa o danú tému zaujímajú, prípadne sa chcú niečo viac o PPP projektoch na komunálnej úrovni dozvedieť.

V rámci seminára bude prezentovaný fungujúci PPP projekt parkovacieho domu v Plzni, budú objasnené fázy riešenia PPP projektu, od štúdie uskutočniteľnosti, cez právne aspekty až po financovanie. Využite príležitosť a stretnite sa s odborníkmi z oblasti PPP projektov. Na seminári vystúpia zástupcovia poradenskej a právnej spoločnosti a banky.

V prílohe nájdete program podujatia, ktorý obsahuje témy prezentácií. Účasť na podujatí je bezplatná a je potrebné sa registrovať prostredníctvom registračného formulára na linke nižšie, kde taktiež nájdete program podujatia (registračný formulár sa nachádza na linke pod programom): http://msponline.sk/content/workshop-na-temu-ako-riesit-komunalne-ppp-projekty

Vítaní sú aj Vaši obchodní partneri a spolupracovníci. Teším sa na spoločné stretnutie.

Ondrej Šebáň

Executive Director Asociácia PPP / Slovak Public-Private Partnership Association

Kominárska 2,4, 831 04 Bratislava, Slovak Republic

Tel.: 00421 949 561 089

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Pozvanka seminar APPP NADSME.pdf