Vytlačiť

V nadväznosti na úspešné regionálne semináre na tému riešenia PPP projektov na komunálnej úrovni, ktoré organizovala Asociácia PPP v Banskej Bystrici, Trnave a Bratislave, pripravila Asociácia PPP ďalší odborný seminár na túto tému, tento krát v Žiline. Téma PPP je v meste Žilina vysoko aktuálna, nakoľko mesto Žilina sa rozhodlo realizovať projekt PPP s cieľom vybudovať nové parkovacie domy a prevádzkovať parkoviská.

Týmto si Vás dovoľujeme pozvať na odborný seminár na tému „PPP projekty a parkovanie v mestách – Mýty a Fakty“, ktorý sa uskutoční v pondelok, 21. októbra 2013 od 9:00 v Žiline, v priestoroch SOPK – Žilinskej regionálnej komory na Hálkovej č. 31. Vítaní sú všetci, ktorí sa o danú tému zaujímajú, prípadne sa chcú niečo viac o PPP projektoch na komunálnej úrovni dozvedieť.

Témami seminára budú:

Využite príležitosť a stretnite sa s odborníkmi z oblasti PPP projektov. Na seminári vystúpia zástupcovia poradenských spoločností, právnych kancelárií a banky. Partnermi podujatia sú Asociácia PPP, Slovenská obchodná a priemyselná komora, Slovenská sporiteľňa, právnické kancelárie DLA Piper, Ružička Csekes, Wolf Theiss a poradenská spoločnosť Newton Business Development.

V prílohe nájdete program podujatia, ktorý obsahuje témy prezentácií. Účasť na podujatí je bezplatná a je potrebné sa registrovať prostredníctvom registračného formulára na linke nižšie (alebo v priloženom programe): https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dE4tckZoOXZEdVlRdG50TTJmXzNpb2c6MA

Vítaní sú aj Vaši obchodní partneri a spolupracovníci. Teším sa na spoločné stretnutie.

Ondrej Šebáň
Executive Director Asociácia PPP / Slovak Public-Private Partnership Association
Kominárska 2,4, 831 04 Bratislava, Slovak Republic
Tel.: 00421 949 561 089
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Príloha: APPP seminár - PPP projekty a parkovanie v mest.pdf