Vytlačiť

Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky ako koordinátor štátnej politiky kvality v Slovenskej republike organizuje 1. medzinárodnú konferenciu „Kvalitou na ceste k výnimočnosti“, ktorá sa uskutoční 11. novembra 2013 v hoteli Tatra v Bratislave.

Konferencia sa koná pri príležitosti slávnostného odovzdávania Národnej ceny SR za kvalitu 2013, počas ktorého budú zároveň vyhlásené výsledky súťaže Top manažéri kvality roka 2013 a Ceny za najlepší publicistický príspevok v oblasti kvality práce, produkcie a života.

Cieľom konferencie je zvýšiť povedomie o kvalite a modeli výnimočnosti EFQM ako jedného z nástrojov zlepšovania a zvyšovania konkurencieschopnosti organizácií.

Príspevky prezentované počas konferencie budú zamerané na:

Národná cena SR za kvalitu je každoročne organizovaná už od roku 2000. V priebehu jej trinásťročnej histórie získalo významné ocenenie víťaza tejto súťaže 27 organizácií, ktorých predstavitelia sa na konferencii stretnú, aby spoločne otvorili Sieň slávy Národnej ceny SR za kvalitu.

V prípade, ak vás program konferencie zaujal, srdečne vás pozývame vykročiť „Kvalitou na ceste k výnimočnosti“.

Príloha: Program a prihláška konferencie

 

Ing. Katarína Verešová

Odbor kvality Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR

Štefanovičova 3, 810 05 Bratislava 15, Slovenská republika

tel: +421 2 5748 5121, mobil: 0918 876 008, fax:+421 2 5249 1713

e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

www.unms.sk