Vytlačiť

Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR informuje slovenské firmy, maklérov a individuálnych investorov o II. hospodárskom fóre krajín V4 a Chorvátska, ktoré sa uskutoční dňa 19.novembra 2014 v Záhrebe. Podujatie organizačne zabezpečuje ZÚ SR v Záhrebe a bude sa venovať aktuálnej hospodárskej situácii v ChR a v druhej časti podujatia bude priestor vyčlenený pre rokovania B2B firiem s cieľom rozvoja kooperačných a obchodných vzťahov firiem zúčastnených krajín. Počas fóra sa bude diskutovať o nových možnostiach a výzvach na chorvátskom trhu, príležitostiach pri čerpaní EÚ fondov v oblasti budovania infraštruktúry, zatepľovania budov, ochrane životného prostredia, ale aj v potravinárstve, spracovaní kovov a plastov, energetike a farmaceutickom priemysle.

Možnosť prihlásenia sa na podujatie : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Boris Petrík, ZÚ SR, Záhreb, Veleposlanstvo Republike Slovačke, Prilaz Gjure Deželića 10, 10000 Zagreb, Tel: 00385 1 487 7085, Fax: 00385 1 487 7078, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.