Vytlačiť

Slovenská obchodná a priemyselná komora - RK Trenčín a Zakarpatská OPK (Ukrajina) Vás pozývajú v rámci projektu Enterprise Europe Network na Medzinárodné kooperačné podujatie, ktoré sa bude konať dňa 20. novembra 2014 v Užhorode.

Okrem podnikateľov z Ukrajiny sú pozvané taktiež firmy z Poľska, ČR a Maďarska.

Kooperačné rokovania sú zamerané na spoluprácu výrobcov a dodávateľov v segmente stavebníctva (stavebné materiály a technológie, vybavenie budov a bytov, projekty a tech- nológie, inštalácie, vykurovanie, klimatizácia a vetranie, osvetlenie, interiérové vybavenie obytných a kancelárskych priestorov, stavebná chémia, stolárske výrobky...).

Program:

19. november 2014 - individuálny príchod do Užhorodu

20. november 2014 - registrácia, príhovory, B2B rokovania

V prípade záujmu o účasť vyplňte PRIHLÁŠKU a zašlite na Regionálnu komoru SOPK v Trenčíne alebo pre ďalšie informácie kontaktujte:

- Ing. Ľudovít Mičuda, Tel.: 032/6525275, E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

- Ing. Juraj Paľa - riaditeľ Útvaru Európskej únie

Slovenská obchodná a priemyselná komora Gorkého 9, SK - 816 03 Bratislava T: 02/54433272 E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. pozdravom