Vytlačiť

CC-logo-RGB-72dpi

Program februárovej Construction Conference 2015 bude výnimočný! Už 4. februára sa priestor kongresovej sály v hoteli Saffron zaplní odborníkmi z oblasti stavebníctva a realít. Odborné prednášky a panelové diskusie budú súčasťou odborného programu 9. ročníka Construction Conference 2015.

Pozvanie prednášať prijal architekt Jiří Řezák z QARTA architektura na tému Design-to cost – nová metóda projektovania alebo módna vlna? Mladí architekti Michal Ganobjak a Vladimír Hain predstavia svoj projekt rekonštrukcia mestskej elektrárne v Piešťanoch, ktorá bola nominovaná na cenu CEZAAR 2014. O kritériách hodnotenia projektov bude prednášať pán Milan Oleríny z MP Consulting. Hlavnými témami panelových diskusií sú predinvestičná príprava projektu, projektová dokumentácia, tender na generálneho dodávateľa stavby, kontroling nákladov a mnohé ďalšie. Svoje názory a postoje k daným témam vyjadria viacerí pozvaní odborníci ako Igor Mazúch z HB Reavis, Ján Krnáč z CRESCO GROUP a.s., Radek Pšenička z YIT Reding a.s., Elena Szolgayová, z MDVRR, Pavol Kukura z SKGBC, architekt Stanislaus Dukát a mnohí ďalší.

Viac informácií o programe, ďalších prednášajúcich a možnostiach registrácie si môžete pozrieť na www.informslovakia.sk. Nájdete tu taktiež mená už registrovaných účastníkov konferencie.

Zdroj: Jana Mujkošová, +421 911 175 753, In Form Slovakia, s.r.o.

http://www.informslovakia.sk/sk/konferencia/construction-conference-2015?sid=2406#thankyou