Vytlačiť

Sprístupnenie informácie o priebehu a záveroch konferencie "Budúcnosť exportu Slovenskej republiky"

Vážení členovia pracovnej skupiny,

na rokovaní Rady vlády SR na podporu exportu a investícií (ďalej len „rada“) bola dňa 18. 2. 2015 prijatá „Informácia o priebehu a záveroch konferencie „Budúcnosť exportu Slovenskej republiky“ podtitulok štát a podnikatelia - spoločne za vyššiu exportnú výkonnosť“.

V zmysle prijatých záverov z rokovania rady si Vás dovoľujeme požiadať o sprístupnenie tejto informácie podnikateľskému sektoru. Formu sprístupnenia tejto informácie podnikateľom ponechávame na Vašom rozhodnutí v závislosti od organizačnej štruktúry inštitúcie, ktorú zastupujete a tiež nastavenia webových stránok a využívania informačných periodík, ktoré Vaša inštitúcia distribuuje svojim členom, resp. podnikateľským subjektom. Priložená informácia bude zverejnená aj v príslušných sekciách webových stránok MH SR, MZVaEZ SR a Úradu vlády SR, ktoré obsahujú informácie z rokovaní rady.

Touto cestou Vám vopred ďakujeme za súčinnosť pri naplnení predmetného záveru z rokovania rady.

O spôsobe sprístupnenia vyššie uvedenej informácie podnikateľským subjektom následne prosím informujte Štefana Rozkopála, predsedu Pracovnej skupiny pre stratégiu vonkajších ekonomických vzťahov SR na obdobie 2014 - 2020“ (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.). V kópii pošlite odpoveď aj na adresy Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Ing. Mirko Malik, hlavný štátny radca, sekcia zahraničnoobchodnej politiky a európskych záležitostí, Ministerstvo hospodárstva SR, Mierová 19, 827 15 Bratislava, Telefón: 00421 2 4854 2418, E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.