Vytlačiť

Výskum, veda a inovácie sú hnacími motorom ekonomík najvyspelejších štátov a Slovensko sa usiluje o svoju transformáciu z krajiny montážnych hál na krajinu inovatívnych projektov a firiem. Inovácie sú náročné pre firmy z hľadiska finacovania, a preto sme sa Vám rozhodli predstaviť európske projekty a možnosti, ktoré Vaša firma môže na podporu financovania inovácií využiť.

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) organizuje pre Vás konferenciu Inovačný región – Možnosti financovania inovácií v spolupráci s Trenčianskym samosprávnym krajom a regionálnou komorou SOPK v Trenčíne, ktorá sa uskutoční 5. mája 2015 v kongresovej sále Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Konferencia poskytne praktické informácie o možnostiach financovania firiem v oblasti výskumu, vedy a inovácií z najväčšieho európskeho programu na podporu výskumu a inovácií - Horizont 2020 a z operačného programu Výskum a inovácie ako i informácie k novele zákona o dani z príjmov, ktorá umožňuje dodatočný odpočet nákladov na výskum a vývoj.

Po ukončení konferencie budú mať účastníci možnosť rozprávať sa s prednášajúcimi na individuálnych konzultáciách.

Zaregistrujte sa do 30. apríla 2015 na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Kapacita miestnosti je obmedzená na 60 osôb.

Termín: 5. máj 2015
Miesto: Kongresová sála Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín
Registrácia: bezplatne na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Organizátor: SARIO, TSK, RK SOPK TN

Tešíme sa na Vašu účasť.

Tím SARIO
www.sario.sk
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.