Vytlačiť

Radi by sme Vás pozvali na ďalšie zaujímavé podujatie, organizované Nadáciou F. A. Hayeka – medzinárodný seminár pod názvom „Gold plating – Národné problémy vs. Európska legislatíva" , ktorý sa bude konať dňa 06. mája 2015 v hoteli Austria Trend v Bratislave v čase od 09.00 hod. Partneri a spoluorganizátori podujatia sú Friedrich Naumann Stiftung, Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku, Republiková únia zamestnávateľov a Združenie podnikateľov Slovenska, mediálni partneri: aktuality.sk a Hospodárske noviny.
Bližšie informácie nájdete v priloženej pozvánke.

Účasť na seminári je bezplatná, prihlásiť a registrovať sa môžete prostredníctvom webového formulára na stránke www.hayek.sk alebo priamo kliknutím na uvedený link: http://www.hayek.sk/europska-unia-vs-slovenska-vlada-kto-sposobuje-viac-skody-ako-osohu/. Prihlásiť sa môžete do 5.mája 2015. Kapacita sály je obmedzená, rozhodovať bude dátum prijatia prihlášky.

Spolu s Nadáciou F.A.Hayeka sa tešíme na Vašu účasť.


Lucia Tumidajová, office manager, Republiková únia zamestnávateľov

Digital Park II, Einsteinova 23, 851 01 Bratislava, tel: +421 2 33014280-3, fax: +421 2 33014690, mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., web: www.ruzsr.sk