Vytlačiť

V dňoch 13. až 15. mája 2015 sa v Bratislave bude konať medzinárodná konferencia Projekty 21. storočia. Podujatie sa koná pri príležitosti 20. výročia založenia Spoločnosti pre projektove riadenie SPPR. Ponuka priestor pre zdieľanie poznatkov a predstaví najnovšie trendy a výhľady v oblasti projektoveho riadenia (SW nástroje, prípadové štúdie, "best practices", inovácie, agilne prístupy, metodiky, normy a pod.).

Partnermi podujatia sú medzinárodná asociácia projektových manažérov (IPMA) ako aj popredne technologické, poradenské a vzdelávacie spoločnosti v oblasti projektoveho riadenia.

"Naše výročie je úspech ale aj záväzok do budúcnosti. Nech projekty v 21. storočí pomôžu uspieť dobrým zámerom a nech sú ich profesionálni projektoví manažéri nástrojom ich úspešnosti." Silvia Drahosova, prezident SPPR, certifikovaná riaditeľka projektov IPMA stupeň A®.


Alexandra Györiová, SPPR, SIPR administrátorka, Spoločnosť pre projektové riadenie, Koceľova 9, 821 08 Bratislava, Slovak Republic +421 (2) 502 48 243, 0911 257 180, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., www.sppr.sk, www.21centuryprojects.eu