Vytlačiť

Taliansko – Slovenská obchodná komora Vás s potešením pozýva na stretnutie s verejnými činiteľmi Slovenskej a Talianskej republiky a talianskymi a slovenskými predstaviteľmi v oblasti stavebníctva, ekologickej výstavby a developerstva, organizované ICE Italian Trade Agency .

Po konferencii bude nasledovať obed, po ktorom sa uskutočnia stretnutia B2B s developerskými, stavebnými, inžinierskymi a projekčno – realizačnými spoločnosťami.

Organizátorom podujatia je ICE Italian Trade Agency v spolupráci s Ministerstvom pre hospodársky rozvoj Talianskej republiky, Ministerstvom zahraničných vecí a cezhraničnej spolupráce Talianskej republiky, Veľvyslanectvom Talianskej republiky v Bratislave, ANCE (Talianske národné združenie stavebných spoločností), OICE (Talianske združenie inžinierskych, projekčno – realizačných a technicko hospodárskych poradenských organizácií) a Taliansko – Slovenskej obchodnej komory.

Podujatie sa uskutoční za podpory Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a pod záštitou primátora hlavného mesta SR Bratislavy, Iva Nesrovnala.

Vyplnený registračný formulár prosíme zaslať na emailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., najneskôr do 27/11/2015.

Embassy of Italy - Bratislava
00421259800011
Address: Michalská 7, 81101
Bratislava - Slovak Republic
Tel.: +421 2 541 31 290
Web: www.camit.sk
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.