Vytlačiť

Vážený podnikateľ,

Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania, Nadácia Theodora Puskása a Maďarská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu Vás srdečne pozýva na svoju prvú medzinárodnú konferenciu v rámci projektu “Podpora maďarsko – slovenskej spolupráce MSP“, ktorý sa realizuje v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Maďarská republika – Slovenská republika 2007-2013.
Konferencia sa uskutoční dňa 4.2.2010 v hoteli Benczúr a je bezplatná.

Cieľom konferencie je podporiť nadviazanie obchodných vzťahov slovenských a maďarských podnikateľov, využiť vzájomnú skúsenosť a know-how doterajších obchodných partnerov a tak poskytnúť malým a stredným podnikateľom, ako aj širokej verejnosti komplexné a kvalitné informácie o problémoch a príležitostiach podnikania v Maďarsku a na Slovensku.

Zároveň si Vás dovoľujeme požiadať, či ste v rámci svojich obchodných kontaktov mohli osloviť svojich partnerov, malých a stredných podnikateľov, ktorí by v rámci svojich podnikateľských aktivít uvítali takéto podujatie na nadviazanie novej, resp. rozšírenie doterajšej obchodnej spolupráce.
V rámci programu by sme, okrem iného, radi predstavili účastníkom konferencie konkrétny príklad úspešnej spolupráce niektorých spoločných maďarsko-slovenských aktivít. Pokiaľ by ste nám vedeli odporučiť nejaký konkrétny príklad úspešnej spolupráce slovenskej firmy, ktorá úspešne podniká v Maďarsku, tak by sme to veľmi uvítali.

Detailné informácie o podujatí a prihlášku nájdete v prílohe tejto správy.

Prihlášku (v prípade lektorov aj prezentáciu v ppt.) je potrebné zaslať na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. najneskôr do 20. januára 2010.

Veríme, že Vás toto podujatie osloví a tešíme sa na stretnutie


Mgr. Matej Bányi
Regionálny manažér, Sekcia zahraničného obchodu
Regional Manager, Foreign Trade Section

S A R I O
Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu
Slovak Investment and Trade Development Agency
Martinčekova 17
821 01 Bratislava

Slovak Republic

Tel.: +421 2 58 260 231
Fax: +421 2 58 260 109
Mobil: +421 910 828 261
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
web: www.sario.sk

 

Prílohy: