Vytlačiť

Odborový zväz STAVBA SR ponúka odbornú pomoc výborom základných organizácií a prostredníctvom nich aj zamestnávateľom, ktorých členovia sú organizovaní v Odborovom zväze STAVBA Slovenskej republiky pri vzdelávaní vymenovaných zástupcov zamestnancov pre bezpečnosť príslušnou odborovou organizáciou.

Ponuka sa týka aj členov ZSPS a je ju možné využiť.

Tieto vzdelávacie semináre, ktoré organizuje OZ STAVBA majú za cieľ zvýšiť vedomosti zástupcov zamestnancov pre bezpečnosť v oblasti BOZP a najmä vytvoriť podmienky pre úspešnú komunikáciu a aktívnu spoluprácu so zamestnávateľmi pri riešení problémov týkajúcich sa bezpečnosti práce. Zástupcovia zamestnancov pre bezpečnosť si na nich majú možnosť doplniť svoje vedomosti v oblasti legislatívy BOZP, asertívneho správania, komunikácie, spolupráce a vyjednávania so zamestnávateľmi, svojich právomocí povinností a pod.

Bližšie informácie o vzdelávacích seminároch možno získať priamo na OZ STAVBA, Vajnorská 1,815 70 Bratislava, elektronická adresa Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: 02 55424180