Vytlačiť

Slovenský realitný trh zažíva svoj zenit. Stavajú sa nové domy, byty, kancelárie, multifunkčné objekty, mnohokrát dokonca celé mestské časti. Otázkou zostáva, nakoľko je stav tohto realitného rozkvetu udržateľný a ako ku tomu prispieť.

Institute for International Research pre Vás pripravil III. ročník odbornej konferencie SLOVAK REAL 2008, ktorá sa uskutoční v dňoch 21.–22. októbra 2008 v bratislavskom hoteli Devín.

Ponúkne Vám komplexný obraz slovenského nehnuteľnostného trhu na príč regiónmi aj branžami, predstavíme Vám veľmi významné a zaujímavé developerské projekty, budete mať možnosť diskutovať o pripravovanom stavebnom zákone, ktorý je s rozpakmi a očakávaniami sledovaný stavebnými firmami.

Financovaniu nehnuteľností sa bude venovať  seminár dňa 20. októbra 2008.

Ak Vás zajíma oblasť partnerstva súkromného a verejného sektoru a čo môže priniesť Vášmu biznisu, môžete sa zúčastniť sa špeciálneho dňa „PPP na trhu s nehnuteľnosťami“ 23. októbra 2008.

Využite túto jedinečnú príležitosť a načerpajte informácie potrebné k Vašej práci od Vašich kolegov a odborníkov z praxe. Pre členov ZSPS je zľava 10% z účastníckeho poplatku a v prípade potreby ďalších informácií sa obráťte priamo na kontakty organizátorov konferencie.