Vytlačiť

Vážený obchodný partner,

máte záujem obchodovať na trhu s vysokým potenciálom? Potom práve pre Vás je podnikateľské fórum v Bielorusku výborná príležitosť.

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu Vás v dňoch 1. — 2. októbra 2015 pozýva na podnikateľské fórum v Bielorusku, ktoré sa uskutoční pri príležitosti 12. zasadnutia Zmiešanej komisie pre obchodno–hospodársku a vedecko-technickú spoluprácu medzi Slovenskou republikou a Bieloruskom. Predsedom slovenskej časti komisie bude štátny tajomník MH SR Rastislav Chovanec a predsedom bieloruskej časti komisie bude námestník ministra zahraničných vecí Bieloruska Alexander Gurijanov.

Fórum je zamerané na prezentáciu spoločností a B2B rokovania najmä v oblastiach priemyslu, energetiky, poľnohospodárstva a dopravy s cieľom nájsť si nových obchodných partnerov, príležitosti a nadviazať užšiu spoluprácu s bieloruskými spoločnosťami.

V prípade záujmu o účasť na Slovensko-bieloruskom podnikateľskom fóre, vyplňte najneskôr do 22. septembra 2015 registračný formulár.

Program podujatia, zoznam účastníkov a ďalšie informácie budú priebežne aktualizované na stránke venovanej podnikateľskému fóru.

TIP SARIO: Bielorusko je zároveň vstupná brána na trhy Colnej únie, ktorá pokrýva 170 miliónov potenciálnych zákazníkov. Pozrite si aktuálne tendre Colnej únie.

Dátum: 1. — 2. október 2015

Miesto: Minsk, Bielorusko

Rokovací jazyk: ruský

Cena: Doprava bude realizovaná individuálne so stretnutím v Minsku. Náklady na dopravu a ubytovanie si účastníci hradia individuálne v plnej výške.

Organizátor: MH SR, SARIO, MZVaEZ SR

Kontakt: Miroslava Kudelásová, E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., T: +421 2 58 260 134, M: +421 910 828 204

Tešíme sa na Vašu účasť.

Tím SARIO

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Web: www.sario.sk