Vytlačiť

Máte sa čím pochváliť v oblasti KVALITY a SPOLOČENSKEJ ZODPOVEDNOSTI? Sú Vaše prístupy a výsledky v týchto oblastiach výnimočné, inšpiratívne a inovatívne? Dokážte to nielen svojim zákazníkom a partnerom, ale aj širokej verejnosti!

Národná cena SR za kvalitu a Národná cena SR za spoločenskú zodpovednosť, ktoré vyhlasuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, ponúkajú možnosť zhodnotiť sa podľa európsky uznávaných kritérií a posunúť manažérstvo kvality a spoločenskej zodpovednosti na vyššiu úroveň. Tie najúspešnejšie organizácie v rámci súťaží získajú najprestížnejšie ocenenie v oblasti kvality alebo spoločenskej zodpovednosti, ktoré si preberú v novembri 2016 počas slávnostného vyhlásenia výsledkov.

Informácie z prvej ruky o obidvoch súťažiach získate počas INFOMEETINGU, ktorý sme pre Vás pripravili. Infomeeting bude venovaný iba Vám, Vašim potrebám a Vašim otázkam. Pre každého z Vás si vyhradíme celú hodinu v čase, ktorý Vám najviac vyhovuje, a to každý pracovný deň v čase od 8.00 h do 16.00 h, najneskôr do 18. marca 2016, kedy je posledný termín prihlásenia sa do súťaže.

Počas infomeetingu Vám budú individuálne:
· poskytnuté informácie o priebehu, podmienkach a harmonograme súťaží,
· predstavené metodiky súťaží (model výnimočnosti EFQM, model CAF, model ZET),
· odovzdané skúsenosti a rady ako úspešne absolvovať niektorú zo súťaží,
· zodpovedané všetky Vaše otázky.

Rezerváciu termínu na infomeeting je možné uskutočniť telefonicky: 02 / 57 485 121, 315 alebo e-mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Bližšie informácie o súťažiach nájdete na http://www.unms.sk/?TS&sprava=novy-rocnik-sutazi-1.

 

Ing. Katarína Verešová
Útvar kvality
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR
Štefanovičova 3
810 05 Bratislava 15
Slovenská republika
tel: +421 2 5748 5121
mobil: 0918 876 008
fax:+421 2 5249 1713
www.unms.sk