Vytlačiť

Vážený podnikateľ,

už ste zaregistrovaný na Slovenskú kooperačnú burzu 2016, ktorá sa uskutoční už 3. novembra 2016 v Bratislave? Nezmeškajte najvýznamnejšie tohtoročné kooperačné podujatie a zaregistrujte sa ešte dnes!

Pozrite si profily viac ako 120 firiem — Vašich potenciálnych obchodných partnerov zo Slovenska i zahraničia, ktorí sú už zaregistrovaní. Zúčastnite sa exkluzívneho sourcingu pre významnú nadnárodnú spoločnosť JAGUAR LAND ROVER a staňte sa súčasťou ich slovenského dodávateľského reťazca!

Okrem Vami naplánovaných obchodných rokovaní s relevantnými partnermi Vám ponúkame možnosť individuálnych konzultácií v rámci sprievodného podujatia a na záver Gala večer s atraktívnym kultúrnym a gastronomickým zážitkom a ochutnávkou slovenských vín a likérov. Pozrite si celý program Slovenskej kooperačnej burzy 2016.

Získajte nové kontakty, nájdite si obchodné príležitosti a partnerov v zahraničí v jeden deň a na jednom mieste. Nezabudnite vyplniť registračný formulár najneskôr do 17. októbra 2016!

Dátum: 3. november 2016
Miesto: Hotel Bratislava, Bratislava (mapa)
Kontaktná osoba: Naďa Hladká, T: +421 2 58 260 321, +421 910 828 227, E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.