Vytlačiť

Všetci pociťujeme rad problémov, nahromadených za roky uplatňovania zákona o verejnom obstarávaní. V prílohe Vám ÚNIA MIEST SLOVENSKA zasiela aktuálnu informaciu o inštalácii portálu platformy „Kvalita verejného obstarávania“, ktorý Vám pomôže zorientovat sa v obstaravacej legislative a v neustalom procese jej novelizácie (viď. príloha)

Snaha zodpovedať otázky obstarávateľov o tom, čo ich čaka – tvorcov portálu primala organizovať platformu na výmenu názorov a formovanie povedomia o verejnom obstarávani. Zároveň ich snahou je prinášať informácie o formovaní budúcich politik verejného obstarávania v EU a odporučiť postupy úspešného obstarávania. Platforma je určena aj pre zástupcov uchádzačov, združení podnikateľov, štátnej spravy, samosprávy, občianských združeni a médii.

Zároveň prikladáme informáciu pre etablovaných podnikateľov o seminári MZVaEZ SR , SARIO a OSN o možnostiach zapojenia sa skúsených a etablovanych podnikatelskych subjektov do výberových konaní na dodavky materialov a služieb pre agentury OSN. (viď. príloha)

Tešime sa na ďalšiu spoluprácu.

Marián Minarovič generálny sekretár UMS