Vytlačiť

coneco24 851x315

Od 20. do 23. marca bude Incheba Expo Bratislava patriť 43. ročníku veľtrhu stavebníctva Coneco, ktorý bude sprevádzať 32. ročník veľtrhu energetickej efektívnosti Racioenergia.

Veľtrhy prinášajú komplexný prierez odvetvím stavebníctva a pridružených segmentov. Incheba sa tak na štyri dni stane miestom stretnutia odborníkov z radov projektantov, architektov, stavebníkov, zástupcov odborných cechov a združení a výrobcov/predajcov stavebných materiálov, komponentov a ďalších riešení pre bývanie.

Návštevníci v portfóliu vystavovateľov nájdu ponuku pre realizácie stavieb, technológie, konštrukcie, materiály a komponenty, technické zariadenie budov, ale aj vybavenie do interiéru.

Veľtrhy bude sprevádzať bohatý sprievodný program. Prednášky, workshopy, prezentácie i praktické ukážky sú predpokladom pre zvyšovanie odbornosti v segmente. Diskusné Fórum slovenského stavebníctva 2024Majstrovstvá Slovenska strechárskych remesiel žiakov odborných škôl s medzinárodnou účasťou či Majstrovstvá Slovenska maliarskych remesiel žiakov odborných škôl sú len

Pavilón vzdelávania a inovácií

Súčasťou blížiaceho sa 43. ročníka medzinárodného veľtrhu stavebníctva Coneco bude aj Pavilón vzdelávania a inovácií pod gesciou Zväzu stavebných podnikateľov. Pavilón prináša ukážky inovácií, modernizácií a nových prístupov v oblasti stavebníctva a pridružených odborov.

Návštevníci si v ňom budú môcť vyskúšať:

Súčasne s tým budú pripravené zaujímavé ukážky: