Vytlačiť

logo-the-big-5-dubai

Stavebný veľtrh THE BIG 5 DUBAI

Termín konania:   22. – 25. 11. 2010
Místo: Dubai World Trade Centre
DUBAI, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY

 


Odborová náplň:
Všetky komodity stavebných materiálov vrátane technológií spracovania, prírodné materiály a technológie spracovania, nástroje a naradie, vykurovacie systémy a ventilácia, náterové hmoty, podlahový materiál, náradie, sanitárna keramika, obklady a dlažba, prírodný a umelý kameň, zahradnícke potreby a architektúra, ťažký a ťažobný priemysel, vybavenie interiérov, okná & dvere, profily, dverové výplne, softwarové programy, tieniaca technika, bazény a bazénová technika, a další přidružené komodity.

Štatistika roku 2009:
Celková veľkosť plochy: 45 198m2
Počet vystavovateľov: 3 134 subjektov
Počet štátov: 71
Oficiálna účast´štátov: 28
Návštevnosť: 98 000 návštevníkov (India, Pakistan, Syria, Iran, Irak, Jordansko, Libanon, Saudska Arabia, Libya, Egypt, Alžírsko, Nigeria aj.)

Usporiadateľ veľtrhu THE BIG 5 spoločnosť dmg: :events menovala pre Českú republiku a Slovensko svojimi zástupcami spoločnosť A-PRINT spol., s.r.o.

Záujemcom o veľtrhovú expozíciu poskytujeme informácie ohľadne registrácie na
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na telefónnom čísle + 420 541218253.

ĎALEJ SI MÔŽETE PREZRIEŤ NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SA I MIMO INÉ MÔŽETE ZOZNÁMIŤ S ĎALŠÍMI STAVEBNÝMI VEĽTRHMI, PRE KTORÉ MÁME ZASTÚPENIE www.a-print.cz.

A-PRINT spol., s.r.o.