Vytlačiť

banner Stavebne pravo 2022 540x360

Pozývame Vás na exkluzívny 1. ročník EPI konferencie Stavebné právo 2022, ktorá sa uskutoční 28. a 29. 11.2022 v Demä­novskej doline. Konferencia sa koná pod záštitou 2 úradov – Úradu podpredsedu vlády SR a Úradu pre územné plánovanie a výstavbu SR, ktorých zástupcovia konferenciu oficiálne otvoria.

Na konferencii vystúpi aj prezident Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska, Pavol Kováčik. Pre členov ZSPS je pripravená tiež exkluzívna zľava 25%.

Pripravený je bohatý program plný zaujímavých tém, venovaných novým zákonom o výstavbe a územnom plánovaní, zmenám v oblasti výstavby a európskym výzvam v oblasti stavebníctva.

Získajte priestor pre inšpirácie, spoločnú diskusiu a networking – či už s tvorcami príslušných zákonov, zástupcami právnej obce či firmami z praxe. Stretnúť môžete tiež Petra Kotvana, Štefana Holého, Martina Hypkého a množstvo ďalších odborníkov.

Živý priebeh konferencie sa bude súbežne vysielať i online, a preto si program môžete vypočuť aj v pohodlí domova, či kancelárie.

Viac informácií nájdete: https://konferencie.profivzdelavanie.sk/2022/stavebne-pravo/