Vytlačiť

Pred európskymi voľbami, ktoré sa budú konať v roku 2024, definovala Európska federácia stavebného priemyslu (FIEC) v spolupráci s Asociáciou európskych medzinárodných dodávateľov v stavebníctve (EIC) a podpory Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska, (ZSPS) 10 kľúčových opatrení pre realizáciu spoločnej vízie budúcnosti stavebníctva v Európe, určených pre kandidátov volieb do Európskeho parlamentu 2024.

Tieto opatrenia tvoria základný rámec pre implementáciu trvalo udržateľného rozvoja a priemyselných inovácií, pre konkurencieschopnosť našich ekonomík, pre podporu investícií do technológií a pracovnej sily a zároveň pokračujú v zlepšovaní ich zdravotných a bezpečnostných podmienok. Každý pilier podporuje naše poslanie ovplyvňovať rozhodovanie a formovať politiky EÚ.

Elektronickú verziu spomínnaých 10 kľúčových opatrení, si môžete pozrieť v slovenskej jazykovej verzii na nasledujúcom odkaze:

https://fiec-manifesto.eu/sk/home-sk.html

Pozn. Európska federácia stavebného priemyslu (FIEC), ktorej členom je aj Zväz stavebných podnikateľov Slovenska, reprezentuje spoločné záujmy európskeho stavebného priemyslu.