Vytlačiť

Týmto si Vás dovoľujeme pozvať na informačnú cestu pre slovenských odborníkov do Nemecka na tému "Energetická efektívnosť v priemysle", ktorá sa uskutoční v termíne od 18. do 21. apríla 2016 v Berlíne. Celé podujatie bude tlmočené (nemčina – slovenčina).

Cesta pre odborníkov ponúka exkurzie s odborným výkladom v podnikoch, ktoré implementovali riešenia pre zvýšenie energetickej efektívnosti, týkajúce sa napríklad automatizačnej, meracej a regulačnej techniky, či kogeneračných jednotiek. V rámci návštevy vo výskumnom inštitúte Fraunhofer získate od odborníkov z Nemecka aktuálne informácie k téme Priemysel 4.0. Odborné prednášky i návštevy podnikov Vám umožnia inšpirovať sa referenčnými projektami, ako aj výmenu skúseností i nadviazanie kontaktov.

Program cesty, ako aj prihlášku s informáciami a podmienkami účasti nájdete na www.dsihk.sk/sk/podujatia. Návštevy podnikov a účasť na odborných prednáškach je bezplatná. Účastníci cesty si hradia dopravu do Nemecka, ako aj ubytovanie a stravovanie.

Veríme, že získané informácie ako i nadviazané kontakty budú pre Vás prínosom. V prípade záujmu nám, prosím, zašlite vyplnenú prihlášku najneskôr do 7. marca 2016.

V prípade akýchkoľvek otázok sme radi k dispozícii.
Tešíme sa na Vašu účasť a spoluprácu s Vami.

S pozdravom

Eva Holubek
Projekty
Slovensko-nemecká obchodná a priemyselná komora
Suché mýto 1, SK-811 03 Bratislava

Tel.: +421 2 2085 0622
E-Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Web: www.dsihk.sk