Vytlačiť

Dňa 13. októbra 2016 organizuje agentúra SARIO v rámci svojich pravidelných vzdelávacích aktivít pre podnikateľov seminár Proexportnej akadémie SARIO (PAS) pod názvom „Obchodná a projektová prax stavieb na nemeckom trhu".
Nosným prednášateľom na seminári bude pán Dr. Ing. Milan Oleríny zo spoločnosti MP Consulting, ktorý má dlhoročné skúsenosti s realizáciou stavebných projektov v teritóriu Nemecka. Náš seminár je určený všetkým stavebných spoločnostiam, ktoré podnikajú alebo chcú podnikať v tomto teritóriu, ale aj všetkým, ktorých táto téma osloví.

Pri tejto príležitosti by som Vás rád oslovil s ponukou zapojiť sa do programu formou krátkej prezentácie, resp. príspevku na tému „Skúsenosti členov ZSPS s realizáciou diela v nemeckom prostredí" ako aj od prezentovanie aktivít Zväzu stavených podnikateľov.

V prílohe zasielam draft programu seminára, ktorý sa uskutoční v priestoroch agentúry SARIO od 9:00 hod.
Kontaktnou osobou pre organizáciu seminára je Ing. Jana Jarošová, konzultantka OZO, SARIO, tel: 02/58260109, mobil: 0910 828 215, e-mail: jana.jarosova @sario.sk, ktorá má na starosti celú agendu seminára.


Tibor Buček

Riaditeľ Odboru zahraničného obchodu
Director of Foreign Trade Department

Trnavská cesta 100
821 01 Bratislava
Slovak Republic

Mobil: +421 910 828 305
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Web: www.sario.sk