Vytlačiť

December je už viacero rokov spojený s tradíciou stretávania sa odborníkov, nadšencov a priaznivcov, ktorým ide o dosiahnutie výnimočnosti v organizáciách a každoročne sa stretávajú na medzinárodnej konferencii o kvalite a spoločenskej zodpovednosti, ktorú organizuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky.

Tradícia bude dodržaná i tento rok. Trinásty ročník tejto úspešnej konferencie sa uskutoční v dňoch 7. – 8. decembra 2016 v Hoteli Bratislava.

Pre účastníkov je pripravená pestrá ponuka príspevkov, kde si každý, kto sa zaujíma o kvalitu a spoločenskú zodpovednosť, nájde to svoje. Prezentovať budú organizácie, ktoré vo svojich príspevkoch priblížia najlepšie praktiky, na základe ktorých dosiahli svoje úspechy nielen na Slovensku, ale i v rámci Európy. Ide o organizácie z oblasti automotive, obchodu, cestovného ruchu, hotelierstva i verejnej správy. Predstavia svoje aktivity, ktoré dokazujú, že byť výnimočným a úspešným je v prvom rade záležitosťou ľudí a ich prístupu za pomoci vhodných nástrojov a metód manažérstva. Vo večerných hodinách je pre účastníkov pripravené spoločenské posedenie, kde bude príležitosť zoznámiť a porozprávať sa s „kolegami z brandže".

Podrobné informácie o konferencii nájdete na webových stránkach www.unms.sk, www.npksr.sk, www.cvzp.sk a v priloženej pozvánke.

Veríme, že vás program oslovil, využijete možnosť zúčastniť sa konferencie a odnesiete si z nej nové informácie a inšpiráciu, ktoré môžete využiť vo svojej organizácii.

Ing. Katarína Verešová

Útvar kvality

RGB_male

Štefanovičova 3 | 810 05 B r a t i s l a v a | Slovenská republika
tel.: 02/57 485 121 | mob.: 0918 876 008
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. | www.unms.sk