Vytlačiť

Vážení členovia zväzur,

hľadáte nové zaujímavé trhy s exportným potenciálom? Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) má pre Vás hneď dve atraktívne príležitosti.

Taliansko — Obchodné a investičné príležitosti

26. apríla 2017 sa počas odborného seminára Proexportnej akadémie SARIO dozviete viac o:

perspektívnych sektoroch v tomto teritóriu, špecifikách krajiny, kultúre a obchodných príležitostiach (súčasný ekonomický diplomat v Ríme, JUDr. Rudolf Durdík)
možnostiach vstupu na taliansky trh a o pripravovanom veľtrhu FORUM AGENTI (riaditeľ veľtrhu FORUM AGENTI ROMA, Enrico Seminaro)
taliansko-slovenskej spolupráci z pohľadu Taliana podnikajúceho na Slovensku (Giovanni Gentile, ITALIANSKONSULTING)

Program semináraProgram seminára

Registrácia: do 24. apríla 2017
Kontaktná osoba: Jana Jarošová, T: +421 910 828 215, E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Fínska podnikateľská misia na Slovensku

Zúčastnite sa 25. apríla 2017 bilaterálnych rokovaní s fínskymi partnermi z oblasti robotiky, informačno-komunikačných technológií, kreatívneho priemyslu, zelených technológií, stavebníctva, automotive či vzdelávania. Pozrite si profily fínskych podnikateľských subjektov a zaregistrujte sa čo najskôr. V registrácii nezabudnite označiť Vami vybraných fínskych partnerov, s ktorými chcete rokovať.

Registrácia: do 20. apríla 2017, do 17.00 hod.
Kontakt: Jana Glozmeková, E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., T: +421 2 58 260 311, M: +421 910 828 267

Spájame Vás so svetom. Podporujeme Váš exportný potenciál.

Tím SARIO

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Web: www.sario.sk