Vytlačiť

Vážený člen ZSPS,

plánujete expandovať so svojim podnikaním do zahraničia a radi by ste sa dozvedeli o konkrétnych možnostiach podpory v teritóriách, o ktoré máte záujem? Chcete sa osobne stretnúť s odborníkmi a diplomatmi priamo pôsobiacimi v týchto teritóriách?

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) v spolupráci s Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR pre Vás pripravili Slovenské exportné fórum 2017, ktoré sa uskutoční 21. júna 2017 v Kongresovej sále Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť na stretnutie s odborníkmi pôsobiacimi vo vyše 50 krajinách sveta a využite tak možnosť konzultovať s nimi svoje podnikateľské zámery počas jedného dňa a na jednom mieste!

Budete mať možnosť naplánovať si 15 minútové stretnutia s vybranými odborníkmi — zoznam odborníkov a diplomatov nájdete na stránke sef2017.sario.sk. Po kliknutí na krajinu, o ktorú máte záujem, sa Vám zobrazia informácie o jej reprezentantovi, s ktorým si po registrácií budete môcť naplánovať osobné stretnutie.

Registrujte sa čím skôr, priestory a čas vyhradený pre rokovania sú obmedzené!

Viac informácií a program nájdete na stránke podujatia.

Dátum: streda, 21. jún 2017, 8.30 – 12.30
Miesto: Kongresová sála, Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, Hlboká cesta 2, Bratislava (mapa)
Kontakt: Simona Novosadová, T:+421 910 828 342, E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Igor Uhlík, T: +421 910 828 109, E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Cena: 20EUR/osoba
Registrácia je otvorená do utorka, 6. júna 2017!

Tím SARIO

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Web: www.sario.sk