Vytlačiť

Blíži sa koniec roka a opäť je tu čas na našu tradičnú konferenciu o kvalite a spoločenskej zodpovednosti. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR organizuje už jej 14. ročník.

14. medzinárodná konferencia o kvalite a spoločenskej zodpovednosti sa uskutoční v dňoch 20. – 21. novembra 2017 v Hoteli Bôrik a Bratislave.

Prvý deň je slávnostnejšie ladený – máte možnosť zúčastniť sa slávnostného odovzdávania ocenení súťaží Národná cena SR za kvalitu 2017, Národná cena SR za spoločenskú zodpovednosť 2017, Top manažér kvality 2017 a Cena za najlepší publicistický príspevok v oblasti kvality práce, produkcie a života 2017. Druhý deň bude mať odborný charakter – sú pre Vás pripravené veľmi zaujímavé prednášky z oblasti automotive, ľudských zdrojov a prístupu k spoločenskej zodpovednosti.

Podrobné informácie o konferencii nájdete v priloženej pozvánke alebo na webových stránkach www.unms.sk, www.npksr.sk.

Na konferenciu sa môžete prihlásiť zaslaním vyplnenej prihlášky alebo online na: http://www.npksr.sk/skolenia-a-konferencie/online-prihlaska-na-xii-medzinarodnu-konferenciu-o-kvalite

Veríme, že vás tohtoročný program zaujal a budeme mať príležitosť stretnúť sa s vami v novembri v Bratislave.


Útvar kvality
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR
Štefanovičova 3 | 810 05 B r a t i s l a v a | Slovenská republika tel.: 02/57 485 121, 315 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. | www.unms.sk