Vytlačiť

bim

Pozývame Vás na 5. Národnú BIM konferenciu, ktorá sa uskutoční 17. októbra 2019 v hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave pod záštitou Ministra dopravy a výstavby SR – Arpáda Érseka a tiež primátora mesta Bratislava – Matúša Valla.

V rámci unikátnej platformy konferencie Vám prinášame:

ODBORNÉ PREDNÁŠKY

21 domácich a zahraničných speakrov sa podelí o svoje skúsenosti v konferenčnej sále Hilton Ballroom s kapacitou až do 650 osôb, v rámci ktorých pokryjeme témy so zameraním na pozemné aj inžinierske staviteľstvo.

PANELOVÁ DISKUSIA

Hybnou silou BIM sú celosvetovo investori / developeri. O tom, ako vidia budúcnosť BIM na Slovensku s Vami prídu diskutovať manažéri zo spoločností YIT Slovakia, J&T Real Estate, Penta Real Estate, Národná diaľničná spoločnosťŽelezničná spoločnosť Slovensko.

WORKSHOP
16 odborných príspevkov, v sále Hilton Astoria s kapacitou do 45 miest, zameraných na konkrétne riešenia, ktoré poskytnú rôzne perspektívy na problematiku informačného modelovania stavieb pre využitie pri denno-dennej praxi. Táto časť je softvérovo a procesne orientovaná.

EXPO

30 stánkov na ploche viac ako 400m2, v rámci ktorých budú jednotlivé firmy prezentovať technologické a softvérové riešenia a produkty, ktoré sú dostupné na Slovensku – už tradične máme najviac BIM na m2..

B2B STRETNUTIA A NETWORKING

DoubleTree by Hilton poskytuje dostatok priestorov na nerušené B2B stretnutia. Dohodnite si Vaše obchodné stretnutie počas BIM konferencie alebo využite prestávky a sprievodný program na nadviazanie nových kontaktov pre potencionálnu spoluprácu v budúcnosti.

SPOLOČENSKÝ VEČER

Večerná časť programu prinesie okrem príjemnej atmosféry a odovzdania cien za prínos v oblasti BIM, ďalší priestor na stretnutia a nové kontakty s "BIM pozitívnymi" ľuďmi zo stavebného segmentu.

Tešíme sa na Vás!

Program a informácie o registrácii nájdete TU.