Vytlačiť

SLSS 1005525 ZSPS

 

Vážení členovia Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska,

konferenčná udalosť tohto roka pre riaditeľov stavebných, projektových a developerských spoločností sa nezadržateľne blíži.

Pavel Kohout, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Považská cementáreň, a.s., Pavol Kováčik, prezident Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska a Michal Vacek, riaditeľ spoločnosti CEEC Research, Vás pozývajú na najväčšiu celonárodnú diskusiu zástupcov vlády s lídrami slovenského stavebníctva:

STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 2022/H2,

ktoré sa bude konať 24.10.2022 od 10:00 v kongresovej sále hotela Radisson Blu Carlton v Bratislave.

Ako tradične tu vystúpia kľúčoví predstavitelia vlády a generálni riaditelia stavebných spoločností, ktorí budú diskutovať o stratégii ministerstva dopravy pre prípravu stavieb v nasledujúcich rokoch, vývoji cien stavebných materiálov, vstupných komodít pre ich výrobu a vývoji cien energií v súvislosti s výrobou stavebných materiálov. Ďalej o koncepcii štátneho rozpočtu v súvislosti s financovaním kľúčových zákaziek v oblasti dopravnej infraštruktúry a pozemnej výstavby ako aj o podpore stavebníctva formou verejných zákaziek.

Pozvanie k diskusii prijali – podpredseda vlády Slovenskej republiky, Štefan Holý, podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky, Veronika Remišová, štátna tajomníčka Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky, Katarína Bruncková, štátny tajomník Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky, Peter Švec, podpredseda Úradu pre verejné obstarávanie a riaditeľ poverený riadením Inštitútu verejného obstarávania, Jaroslav Lexa a ďalší zaujímaví hostia.

Pozvánku Vám posielame v prílohe.

Účasť pre členov Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska – stavebnej a projektovej spoločnosti je zadarmo.

Budeme radi, pokiaľ pozvanie prijmete a zúčastníte sa tak kľúčovej diskusie o ďalšom smerovaní slovenského stavebníctva.

Pre registráciu stačí krátka správa na email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a organizátor sa postará o všetko potrebné.

Ďakujeme a tešíme sa na spoločné stretnutie.