Vytlačiť

 banner Verejne obstaravanie 2023 850x300

Pozývame Vás na v poradí už IV. ročník EPI konferencie Verejné obstarávanie 2023, ktorej partnerom je aj Zväz stavebných podnikateľov Slovenska. Uskutoční sa 13. – 14. 2. 2023 v Hoteli Patria **** na Štrbskom plese.  Konferencia sa koná pod záštitou 2 úradov - Úradu vlády SR a Úradu pre verejné obstarávanie, ktorých zástupcovia konferenciu oficiálne otvoria.

EPI konferencia prináša unikátny prienik pohľadov na aktuálne zmeny vo svete verejného obstarávania. Nepremeškajte príležitosť získať aktuálne informácie priamo od tvorcov legislatívy, pohľadu zástupcov samospráv a v neposlednom rade riadiacich orgánov.

Špeciálne tešiť sa môžete na Petra Kuboviča, predsedu Úradu pre verejné obstarávanie, ktorý nás poctí svojou prítomnosťou počas celých 2 dní trvania konferencie.

Vďaka nášmu medzinárodnému partnerstvu s British Embassy Bratislava a Departmet for International Trade sa medzi prednášajúcimi sa predstaví aj Barney Smith z Veľkej Británie.

Pre členov ZSPS je pripravená zľava 15% z ceny vstupenky. Živý priebeh konferencie sa bude súbežne vysielať i online, a preto si program môžete vypočuť aj v pohodlí domova, či kancelárie.

Viac informácií o konferencii nájdete na: https://konferencie.profivzdelavanie.sk/2023/verejne-obstaravanie