Vytlačiť

ADVANTAGE AUSTRIA, Obchodné oddelenie Rakúskeho veľvyslanectva Vás srdečne pozýva na naše podujatie: Austria Showcase „Rakúski poskytovatelia vzdelávania“, ktoré sa bude konať v utorok, 11. februára 2014, od 9.00 do 13.30 hod. v Hoteli Falkensteiner Bratislava. Na konci podujatia bude spoločný obed a networking.

Dopyt po vzdelávaní a vyššej kvalifikovanosti má v podmienkach vedomostnej spoločnosti európskych krajín prudko rastúci trend. V rámci nášho podujatia Vám ponúkame príležitosť oboznámiť sa s ponukou popredných rakúskych poskytovateľov vzdelávania zamestnancov a dospelých.

Bude nám potešením privítať na podujatí štátneho tajomníka ministerstva školstva, pána Ing. Štefana Chudobu, PhD. a riaditeľku Národného ústavu celoživotného vzdelávania, pani JUDr. Mgr. Zuzanu Štrbíkovú, ktorá má pre účastníkov pripravenú odbornú prednášku.

Pozývame Vás na Workshopy, ktoré sú zdarma a budú prebiehať paralelne, v uvedených jazykoch.

WORKSHOPY I

Kompletný detailný program nájdete na nasledovnom linku.

Vaša účasť nie je spojená so žiadnymi nákladmi.

Tešíme sa na Vašu záväznú prihlášku, ktorú nám môžete doručiť písomne na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na číslo +421 2/59 100 600 a to najneskôr do 4. februára. Z dôvodu obmedzených kapacitných možností si Vás dovoľujeme upozorniť, že prihlášky na podujatie budú registrované v poradí ich prijatia.

Boli by sme Vám povďační, ak by ste túto pozvánku mohli postúpiť i Vašim členom.

Ďakujeme Vám za ochotu a tešíme sa na Vašu účasť na našom podujatí.

Mag. Patrick Sagmeister

Obchodný radca Rakúskeho veľvyslanectva

Rakúske vel'vyslanectvo - Obchodné oddelenie

P.O.Box 138, 814 99 Bratislava

T +421 2 59 10 06 00 F +421 2 59 10 06 99

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. www.advantageaustria.org/sk