Vytlačiť

KVALITA a SPOLOČENSKÁ ZODPOVEDNOSŤ je ústrednou témou bezplatného informačného seminára, ktorý organizuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR pri príležitosti vyhlásenia 17. ročníka súťaže Národná cena SR za kvalitu a 3. ročníka súťaže Národná cena SR za spoločenskú zodpovednosť.

Národné ceny ponúkajú podnikateľským subjektom vyrábajúcim výrobky alebo poskytujúcim služby možnosť preukázať zákazníkom, partnerom a ostaným zainteresovaným stranám svoju výnimočnosť a inovatívnosť uplatňovaných manažérskych prístupov. Tie najúspešnejšie organizácie v rámci súťaží získajú najprestížnejšie ocenenie v oblasti kvality alebo spoločenskej zodpovednosti, ktoré si preberú v novembri 2016 počas slávnostného vyhlásenia výsledkov.

V prípade, ak máte záujem zhodnotiť sa podľa európsky uznávaných kritérií a posunúť manažérstvo kvality a spoločenskej zodpovednosti vo Vašej spoločnosti na vyššiu úroveň, zúčastnite sa bezplatného informačného seminára, ktorý sa uskutoční 17. februára 2016 v Štúdiu Olympia Divadla Nová scéna v Bratislave.

Bližšie informácie o programe seminára nájdete v pozvánke. Prihlášku na seminár je možné zaslať najneskôr dva dni pred jeho uskutočnením e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., prípadne je možné prihlásiť sa vyplnením online formulára na webovej stránke www.npksr.sk.

Ing. Katarína Verešová, Útvar kvality

Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, Štefanovičova 3, 810 05 Bratislava 15, Slovenská republika
tel: +421 2 5748 5121, mobil: 0918 876 008, fax:+421 2 5249 1713
www.unms.sk