Vytlačiť

mikulasska lopticka 2012 bannerTradičný stolnotenisový turnaj telesne postihnutých športovcov Mikulášska loptička sa uskutočnil 15.12.2012 v priestoroch ORB Zóna na Myjave. Napriek klzkým cestám prišlo 20 hráčov zo Slovenska a 5 z Čiech. Boli medzi nimi držitelia zlatých paralympijským medailí z Londýna Ján Riapoš, Martin Ludrovský, Rasťo Revúcky, viacerí medailisti z Majstrovstiev sveta, Majstrovstiev Európy a skoro všetci reprezentanti SR v stolnom tenise vozičkárov.

Turnaj sa konal pod záštitou Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska a okrem prezidenta zväzu pána Ing. Lukáča privítali hráči medzi sebou primátora mesta Myjava pána Halabrína, ktorí im nielen odovzdali medaily, ale vyslovili i slová uznania a obdivu.

Generálnym sponzorom podujatia a organizátorom tak ako v predchádzajúcich rokoch bola spoločnosť Ventana s.r.o. Poďakovanie patrí tiež ostatným, ktorý prispeli k zdarnému priebehu – Slovenský zväz telesne postihnutých športovcov, firma Jankovec, Lhotský, Cafe a restaurant Family... .

Celodenný turnaj prebiehal v dvoch výkonnostných kategóriách, z ktorých prví traja hráči si odniesli domov pamätné medaily a pekné finančné odmeny. Celkovým víťazom a držiteľom putovného pohára sa stal Peter Mihálik zo Skalice.

Družná, férová a celkovo príjemná atmosféra turnaja pokračovala v podvečerných hodinách v priestoroch reštaurácie Family. Tradičné vianočné pohostenie a hudobná skupina Mach7plus z Pezinka bola bodkou za týmto, podľa účastníkov, veľmi vydareným a milým podujatím.

Ing. Martin Barbierik

mikulasska lopticka 2012-ventana-logo

ZSPS ďakuje všetkým nadšencom, podporovateľom a hlavne športovcom tohoto turnaja!

mikulasska lopticka 2012-1

mikulasska lopticka 2012-2

mikulasska lopticka 2012-3

mikulasska lopticka 2012-5

mikulasska lopticka 2012-6

mikulasska lopticka 2012-7

mikulasska lopticka 2012-8