Vytlačiť

Vážení predstavitelia firiem a podnikateľských subjektov,

v dňoch 26.-28. februára 2016 sa koná v chorvátskej Virovitici už 21. Medzinárodný veľtrh hospodárstva, remesiel a poľnohospodárstva. Viacerí z vás ste sa ho úspešne po minulé roky zúčastnili. Na základe sprostredkovaného a doplneného adresára z Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky by sme vás radi informovali aj touto cestou o možnosti účasti pripravovaného 21. ročníka, ktorý sa koná tento rok pod patronátom vlády Chorvátskej republiky.

VIROEXPO je jedným z najprestížnejších veľtržných podujatí v Chorvátskej republike a tohtoročnou partnerskou krajinou podujatia je Kosovo.

Slovenská republika je dlhoročným partnerom podujatia spolu s Poľskom, ČR, Maďarskom, Talianskom, RF, Rakúskom, NSR, Bosnou a Hercegovinou, Macedónskom, Ukrajinou, Belgickom a Holandskom.

VIROEXPO zoskupuje popri firmách z partnerských krajín každoročne vysoký počet účastníckych firiem z Kosova, Azerbajdžanu, Švédska, Francúzska, Turecka, Albánska, Čiernej Hory, Srbska, ČĽR, Indie, Slovinska.

Hlavní usporiadatelia podujatia, župan Viroviticko-podravskej župy, starosta mesta Virovitica a Regionálna hospodárska komora Virovitica zaslali Veľvyslanectvu Slovenskej republiky v Záhrebe list s prísľubom, že Slovenská republika bude mať k dispozícii na expozície (bezodplatne) výstavnú plochu (vitríny, stôl, stoličky, osvetlenie) o rozlohe 12m2.

Hoc oneskorene, radi by sme vás týmto podnietili k účasti na tohtoročnom VIROEXPO 2016 a budeme radi, keď pozitívne zvážite možnosť účasti na podujatí. V prípade vášho kladného rozhodnutia o účasti radi sprostredkujeme vašu ďalšiu komunikáciu s usporiadateľom v rámci úspešnej prezentácie vašej firmy a nadviazania nových, veríme, že vzájomne-prospešných podnikateľských aktivít a obchodno-partnerských vzťahov.

V prípade potreby ďalších informácií nás neváhajte kontaktovať v rámci pripojenej adresy.

Kompletné informácie o veľtrhu sú dostupné na: http://www.viroexpo.hr/

Dr. Hana KOVACOVA, Counsello, Deputy Head of Mission

Embassy of the Slovak Republic, Prilaz Gjure Deželića 10, 10000 Zagreb, CROATIA
Tel. +385 148 77070, +385 148 77071, Fax +385 148 77078
E-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Internet : www.mzv.sk/zahreb